Het Festival

door: Il Palazzo
genre: Erotiek


Het was een warme zondag als vele andere warme zondagen in Augustus. De geur van verdunt bier, opgerookte sigaretten en zweet vulde het festivalterrein. Hier werkte ik als bediende achter de bar alwaar wij voor 6 muntjes (ongeveer 3 euro) verdunt bier, goedkope patat gebakken in vieze olie en frisdranken verkochten. Wel de merknamen, niet de merkinhoud maar wie merkt dat nou? Naar het festival waar ik werkte kwamen allerlei soorten mensen. Van 14 jarige waarvan wij de opdracht hebben gekregen gewoon alcohol aan te verkopen tot vieze oude opa's met kleding die je nergens kan kopen en waarschijnlijk al jaren in de mottenballen zal hebben gelegen. Het zal je verbazen als je merkt hoe aardig men tegen je is, voornamelijk de jongere vrouwen. Waarschijnlijk hopen zij op een korting maar na een uur werk valt het geen eens meer op. Net nog was er een meid, ik vermoed van de rond de 17, die haar borsten vrijwel geheel ontblootte aan me. Ik wist niet beter of het was een topje in huidskleur. Je kan dan ook wel begrijpen dat het niet zo stimulerend is voor de "kleine hanger", als je begrijpt wat ik bedoel.


Ik werkte niet alleen. Maar goed ook, want zodra er wordt gewisseld tussen bands kan je drukte niet meer aan. Samen met mijn collega, een 18 jarige genaamd Marlies met zwart haar en redelijk koppie, haastten wij onszelf om de dorstige en hongerige massa te voeden tegen een veel te hoge prijs. Gelukkig voor ons speelde de band nu net een halfuur en kon je, bij wijs van spreken, gewoon doof stom en blind gaan zitten zonder dat je klanten zou missen. Marlies schonk een glas bier in van de tap.
'Jij ook een?' Vroeg ze aan mij terwijl ze al een tweede glas inschonk.
'Ja lekker... nu maar hopen dat de baas niets door zal krijgen.' Was mijn antwoord. Marlies giechelde.
'Alsof er ook maar iets merkbaar wordt van dit gele water'
'Daar heb je gelijk in' Zei ik en ik nam het glas bier van haar aan. Het was stil en toch stonden we in minstens 100 decibel een poging te wagen tot een leuk gesprek. Als je al 3 dagen samenwerkt begint het wel moeilijk te worden om nog wat nieuws te kunnen bedenken.
'Ik ga effe naar de wc.' zei Marlies en ze liep al weg. Ik was alleen.... alleen aan de rand van een menigte rockliefhebbers. Toch wel gek dat er zoveel mensen zijn die "The Interstellar Overdrive" goed vinden. Zelf vind ik er nog altijd geen bal aan. Het is niets anders dan een zooitje willekeurige melodieën door elkaar heen gemengd. Maar goed, iedereen zijn eigen smaak. Zelf was ik toentertijd een grote fan van "Boris and his Spiders". Zij maakten ook rockmuziek alleen zat er meer diepgang in met teksten die je raken en tot denken zette. Eigenlijk was dat best wel raar aangezien ik nog maar net mijn VMBO kon halen. Terwijl ik in gedachten verzonken was voelde ik tot mijn schrik, al wist ik allang wie het was, twee handen voor mijn ogen waarop de bijbehorende stem vervolgde met:
'Raad eens wie haar handen niet heeft gewassen.....'
'Marlies gadver! Dat is echt te smerig voor woorden!' zo zei ik. Net iets te zacht om over het muziek heen te kunnen komen maar waarschijnlijk begreep ze wat ik zei want haar reactie paste er precies bij.
'Nee, dit is pas ranzig.' en ze pakte een leeg glas, betaste het glas van binnen en buiten met haar ongewassen handen en vulde het met bier.
'Zo, deze verkopen we aan de eerste tiener die mijn man probeert in te pikken voor gratis drank.' Ik wist niet wat ik moest denken. We waren collega's en oke, ze zag er wel goed uit, ik had haar nooit zo bekeken. Haar borsten leken verleidelijker dan ooit en voor haar stevige kont ging hetzelfde verhaal op.
'Zeg, wat blijf je lang stil schat. Is er iets?' Ze plaagde me, dat wist ik zeker, maar toch leek ze het te menen. Ik moest een antwoord geven maar de woorden konden niet uit mijn mond komen. Ik staarde naar haar lippen. Ze gingen weer open en een geluid kwam eruit. 'He...... is er iets Jack? Waarom staar je zo naar me? Ik vind het eng worden. Hou op of je mag niet bij mij in bed liggen!' Ze bleef me plagen. Haar lichaamstaal vertelde me het maar ergens in de vertaling van Vrouw naar Man ging het mis en kreeg ik maar een keuze van mijn hoofd, verleiden. Gelukkig voor mij kwam er een klant aan. Een kort Aziatisch vrouwtje van in de late 20. Haar timing was perfect.
'Marlies help jij haar even, ik moet even iets doen' Vroeg, of kan ik beter zeggen beval, ik haar. Ze zei nog wat terug maar ik verstond er niets van. Ik was al naar achter gelopen, op naar de kleedruimte voor medewerkers. Marlies bleef in mijn hoofd rondzweven. Haar naakte lichaam... haar stevige borsten.... haar zachte dijen. Alles was perfect aan haar en voordat ik het wist zat ik met mijn lul in mijn hand af te trekken. De erotische beelden van Marlies.... Marlies.... Marlies! Zij was alles wat ik toen wou. Ik zei haar naam zachtjes hardop en tot mijn grote schrik reageerde ze. Ze stond in de deuropening te kijken naar me. De luiken achter haar waren dicht. Blijkbaar had ze de stand gesloten. Ze kwam naar me toe en ging op haar knieën voor me zitten.
'Wil je me dan echt zo graag? Normaal wacht ik een weekje maar voor jouw maak ik wel een uitzondering' Zei ze en langzaam voelde ik haar natte mond om mijn eikel sluiten. Mijn fantasie was werkelijkheid geworden. Marlies wou mij en ik wou haar, een perfect scenario zo leek mij. Ik voelde me net een god toen ze mijn penis iets dieper haar mond in nam. Ze was duidelijk een amateur, maar dat had op zich ook iets. Geen slet met veel ervaring maar een, althans voor mij, preuts meisje wat nóóit zoiets zou doen. Ik voelde kou, ze hat mijn penis uit haar mond. Mijn handen gleden naar haar topje. Een prachtig paars tanktopje met zwarte bandjes. Mijn linkerhand verdween al gauw in haar BH terwijl mijn rechter speelde, of nee, ruziede met haar topje. Om de een of andere reden kreeg ik hem niet uit maar ook dat had wel wat. Marlies kreunde zachtjes en deed speels haar broek uit. Ze droeg een rode string eronder met een doodshoofdje voor haar kruis.
'Neem me.... Neem me hard en diep!' Zei Marlies zeer geil tegen mij. Mijn handen verlieten haar borsten en gingen naar beneden. Eentje in haar string, de ander wachtend bij het bandje. Ze was nat en ik besloot haar te vingeren. Vinger voor vinger rekte ik haar kutje uit. uiteindelijk zaten er drie van mijn vingers in. Maar goed ook, want als ik meer erin zou doen dan zou het breder zijn dan mijn eigen penis. Ze begon harder te kreunen en ik deed haar string uit. Ze was mooi gladgeschoren en terwijl ik staarde stond ze op. Ik kuste haar schaamstreek en zij sloeg haar benen om mij heen. Ze ging op me zitten en ik voelde hoe lekker haar kutje om mijn lul heen sloot. We begonnen allebei te stimuleren. Zij door op en neer te gaan, ik door te stoten. Op de achtergrond kwam een andere band op en dat betekende dat wij veel klanten misliepen. Maar dat boeide ons niet. We gingen door totdat het hoogtepunt daar was.
'Ja! Kom in me! Dit moment zal voor altijd bij mij blijven! Er is niemand die dit beter kan!' Ze ijlde van genot, maar het klonk erg geil en dat was net het laatste beetje stimulans wat ik nodig had en ik spoot haar vol. Miljoenen van mijn witte vriendjes die mijn DNA deelden verlieten mijn lichaam om veilig en wel in het lichaam van Marlies te verblijven in de hoop dat één van hun zou worden uitgekozen door de eicel van Marlies. Gelukkig voor mij was Marlies aan de pil dus over zwangerschap hoefde ik me geen zorgen te maken. Pas na ongeveer 7 minuten werd er iets gezegd. Marlies vroeg of ik vanavond bij haar in de tent wou slapen. Een voorstel die ik, helemaal na net, niet kon afwijzen.


Die avond, en de 2 avonden die volgden bedreven we meer liefde. Het leek wel alsof wij voor elkaar geschapen waren. Toch was de dag daar dat we allebei weer naar huis moesten. Ik woonde toentertijd in Amsterdam bij mijn ouders, zij op kamers in Zwolle en door een waar gebrek aan geld eindigde onze relatie met een gesprek op MSN waaruit bleek dat wij te ver uit elkaar waren gegroeid. Het was over.

Ik heb Marlies sindsdien nog maar één keer gezien. Het was in Nijmegen alwaar ik nu mijn baan heb. Zij kwam de post rondbrengen in haar oranje TNT post wagen. Blijkbaar had zij ook besloten om richting het zuiden te gaan. Zij zag mij en ik zag haar en we wisten allebei zeker dat wij het waren maar toch hielden wij onszelf stil en met zet de zin 'Dit is al het post van vandaag' verliet ze het gebouw om daarna nooit meer in mijn leven voor te komen.

MediaWiki spam blocked by CleanTalk.